Waarom Frema

Wat is het Zekerheidsplan van Frema

Als u een Zekerheidsplan van Frema heeft, dan heeft u recht op jaarlijks onderhoud op uw telefonie en of internet apparatuur. wat houdt dit in, de apparatuur wordt gecontroleerd op de werking en wordt voorzien van de laatste firmware.
Als u (ver)storingen heeft krijgt u geen voorrijkosten, en heeft u recht op een lager uurtarief van €69,99 in plaats van het normale tarief van €79,99. Wilt u gedurende het jaar een wijziging aanbrengen in uw telefonie centrale, dan is dit geen probleem, met een Zekerheidsplan heeft u recht op onbeperkt aantal wijzigingen in de telefonie centrale (exclusief het inspreken van de teksten). Ook het opvragen en of wijzigen van uw wifi wachtwoord is geen probleem.
Telefonisch support is ook inbegrepen, u kunt onbeperkt gebruik maken van telefonische support, u krijgt hiervoor ook een apart nummer.


Voordelen van een Zekerheidsplan

  • Geen voorrijkosten bij een (ver)storing;
  • Onbeperkt wijzigingen aan uw telefonie centrale (exclusief teksten inspreken);
  • Onbeperkt gratis telefonisch support;
  • Een eigen nummer voor support;
  • Gratis opvragen en vernieuwen van wifi wachtwoorden;
  • Recht op een lager uur tarief va €69,99 in plaats van €79,99 bij een (ver)storing;
  • 1x per jaar onderhoud bij u op de zaak op alle apparatuur voor telefonie en internet.


Wat kost een Zekerheidsplan


Wilt u weten wat een Zekerheidsplan kost van Frema, neemt u dan contact met ons op.
Het bedrag van een Zekerheidsplan wordt berekend door middel van het aantal apparaten wat u in gebruik heeft voor telefonie en of internet.


Wij houden van een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daarom heeft u uw eigen contactpersoon en komen we bij u op locatie om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Dan kunnen wij u beter van dienst zijn. 

Links