Over ons


Al sinds 2008 is Frema uw partner voor telefonie. Omdat telefonie en ICT door de jaren heen steeds dichter bij elkaar zijn komen te liggen, hebben wij in 2012 besloten om ICT ook aan onze specialisatie toe te voegen.
Frema levert maatwerk in alle vormen van telecom en ICT. Wij zijn wat men noemt, een ‘one stop shop’. U kunt bij ons terecht voor uw complete telecom, internet en ICT infrastructuur, van toestel tot beheer van uw netwerk. Onze gespecialiseerde medewerkers staan u graag te woord voor advies en informatie over onze toepassingen. Doordat onze ICT-medewerkers regelmatig cursussen en opleidingen volgen, zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.  


Usp's

Maatwerk afgestemd op uw wensen

Wij kijken samen met u naar uw situatie en stemmen daar samen ons product op af, zodat u het juiste product heeft en niet te veel hier voor hoeft te betalen.

Wij zitten in de buurt

Omdat wij regionaal bij u in de buurt zitten kunnen wij, als er een probleem bij u voorkomt, hier adequaat op reageren en kunnen wij ook snel bij u op locatie zijn

Totaalpakket

Wij kunnen u het hele telefoon en ICT pakket aanbieden, zodat u alles onder 1 dak heeft en hierdoor ook bij problemen en/of vragen maar naar 1 persoon hoeft te gaan.

Kwaliteitsproducten

Wij gaan alleen voor kwaliteitsproducten, zodat u het beste van het beste heeft. Wij kijken naar wat het beste bij u past en zorgen er dan voor dat u niet onnodig kosten maakt.

Persoonlijk

Wij houden van een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daarom heeft u uw eigen contact persoon en komen we bij u op locatie om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Dan kunnen wij u beter van dienst zijn. .

Service

Wij bieden goede en hoge service, dit vinden wij zeer belangrijk. Wij weten als geen ander dat goede service vooraan moet staan voor elk bedrijf, dit bewijzen wij ook door onze afspraken altijd na te komen en klaar te staan voor u als er iets is..


Waarom Frema

Wij geloven dat onze kracht ligt in het bieden van uitstekende service en een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsproducten en maatwerk, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bovendien kunt u al uw telecom- en ICT-diensten onder één dak onderbrengen: Wij bieden u een totaalpakket, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en eisen. Doordat we centraal in de regio gevestigd zijn, kunnen we altijd snel bij u op locatie zijn wanneer er zich een probleem voordoet.


Wij houden van een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daarom heeft u uw eigen contactpersoon en komen we bij u op locatie om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Dan kunnen wij u beter van dienst zijn. 

Links