Maatwerk in IP Camera's

Frema IP beveiligingscamera’s

Controle over uw zaak houden wanneer u er niet bent? Dat kan met een IP camera.

Frema biedt u diverse IP Camera’s aan. Een IP (Internet Protocol) camera is een camera met een netwerkaansluiting. Deze is aangesloten op uw eigen internet router, switch of draadloos netwerk. Via uw thuis/ kantoor netwerk kunt u altijd met uw computer, smartphone, IPhone, IPad of tablet controles uitvoeren.


Frema heeft een uitgebreid aanbod van diverse soorten IP camera’s:

Outdoor Camera's
Indoor Camera's
Dome Camera's
Fisheye Camera's
Dag / Nacht Camera's
Infraroodcamera's

Continu oog op uw bedrijf

Uw pand wordt 24/7 in de gaten gehouden en gesurveilleerd. Er is mogelijkheid om continu op te nemen of per “event” (beweging). Alle opnames kunnen worden opgeslagen. Deze kunt u bewaren op een stand-alone server, PC of in de cloud. Zo heeft u altijd een back-up wanneer u deze nodig heeft. Met onze constante beveiliging bent u er zeker van dat u op elk gewenst moment uw bedrijfspand in de gaten kunt houden.

Voordelen van een IP Camera

Met een IP camera is er rechtstreekse opslag van beelden via een (micro) SD card, directe verzending van e-mail notificaties en directe livestream door middel van smartphone, IPhone, IPad of tablet. Door een hoge resolutie is het beeld van een IP Camera aanzienlijk scherper dan bij traditionele beveiligingscamera’s. Het systeem is zonder limiet naar wens uit te breiden. Er zijn ook modellen met een VoIP module, dit wil zeggen dat u ook kunt communiceren door de camera. Al deze mogelijkheden maakt het interessant om eens te kijken of het installeren van een IP Camera ook iets voor u is.


Voorbeeld video's

Hier onder ziet u 2 voorbeeld video's, uiteraard hebben wij nog veel meer keuze uit camera's.

Hierboven ziet u een camera uit onze Dahua camera kit. Deze set wordt al aangeboden voor €999,- inclusief installatie (exclusief kabels trekken).

Hierboven ziet u de Eufycam 2 Pro, dit setje van 2 camera's + 1 homebase wordt al aangeboden voor €449,- inclusief installatie


Wij houden van een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daarom heeft u uw eigen contactpersoon en komen we bij u op locatie om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Dan kunnen wij u beter van dienst zijn. 

Links