Maatwerk in intercom systemen

Frema intercom en video deurbel

Een intercom of videodeurbel biedt de mogelijkheid om op afstand met elkaar te communiceren. De communicatie kan bestaan uit audio- en videoverbinding. Een intercom bestaat uit een buitenpost en een binnenpost. De buitenpost kan op een deur of poort worden bevestigd en staat in verbinding met de binnenpost. Wanneer een bezoeker bij de buitenpost aanbelt, wordt er een seintje gegeven naar de binnenpost. Door het gebruik van een intercomsysteem kan er worden waargenomen wie er voor de toegang staat. Waarna er besloten kan worden om de bezoeker wel of geen toegang te verlenen.


Frema heeft een uitgebreid aanbod van diverse intercom systemen en videodeurbellen

met één drukknop
met camera en cardreader
met camera, cardreader en keypad
met camera, cardreader, keypad en kleuren scherm
met camera. cardreader, touchscreen en kleuren scherm (android)
Video deurbellen

Continu oog wie er voor de deur staat

Uw pand wordt 24/7 in de gaten gehouden. Er is mogelijkheid om een screenshot te maken. Alle opnames kunnen worden opgeslagen. Deze kunt u bewaren op een device of in de cloud. Zo heeft u altijd een back-up wanneer u deze nodig heeft. Met een intercom systeem kunt u uiteraard ook de deur op afstand openen. 


Voorbeeld video's

Hier onder ziet u 2 voorbeeld video's, uiteraard hebben wij nog veel meer keuze uit intercom systemen of video deurbellen

Hierboven ziet u een intercom van Akuvox, dit systeem is Android gebaseerd.

Hierboven ziet de Eufycam Doorbell.


Wij houden van een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daarom heeft u uw eigen contactpersoon en komen we bij u op locatie om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Dan kunnen wij u beter van dienst zijn. 

Links