Maatwerk in internet


Aanvullende diensten en mogelijkheden op onze verbindingen

Aanvullende diensten en mogelijkheden op onze verbindingen

 • Managed router
  Een managed router is één van de beste manieren om uw bedrijf online te beveiligen. Met een dergelijke router wordt uw beveiliging namelijk actief in de gaten gehouden en ondersteund door Frema. Er wordt voor gezorgd dat de meest actuele updates altijd direct uitgevoerd worden, nieuwe bedreigingen worden scherp in de gaten gehouden, en back-ups zijn altijd beschikbaar.
 • Pinnen over IP
  Met een Frema internetverbinding kunt u uw terminal aansluiten op de verbinding. Frema is gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland voor de afhandeling van betalingsverkeer. Al uw betaaltransacties (PIN, Het Nieuwe Pinnen, EMV en CreditCard) worden direct getransporteerd naar Equens of CCV. Deze verbinding is gegarandeerd veilig en afgesloten van het publieke internet. De lijn werkt met alle in Nederland verkrijgbare pinterminals die werken over een breedband verbinding..
 • Alarm over IP
  Alarm over IP. Dit betekent dat u geen aparte telefoonlijn meer nodig heeft voor uw alarmsysteem. Een dure oplossing kunt u nu inruilen voor deze oplossing: u sluit uw alarmsysteem eenvoudig aan op het modem. 
 • Webfilter
  Wilt u voorkomen dat werknemers websites openen die niet gerelateerd zijn aan hun werkzaamheden. Dan kunt u gebruik maken van een webfilter. Het inschakelen van een webfilter zorgt ervoor dat websites met inhoud waar u bezwaar tegen maakt worden geblokkeerd. Bedrijven kunnen een webfilter ook in het netwerk installeren om de internet toegang van meerdere gebruikers tegelijk te beperken. Door gebruik te maken van een webfilter beperkt u het aantal ongewenste websites die klanten, gasten of kinderen te zien krijgen aanmerkelijk.


Wij houden van een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daarom heeft u uw eigen contactpersoon en komen we bij u op locatie om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Dan kunnen wij u beter van dienst zijn. 

Links