bootstrap website templates

(Web) Design


Frema (Web) Design

Een nieuwe website laten maken of wilt u uw bestaande website in een nieuw jasje? Frema kan u daarbij helpen.

Frema maakt websites op maat. Op een persoonlijke manier bouwen wij voor u een gebruiksvriendelijke en effectieve website. Deze sluit aan op uw identiteit en uitstraling. We geven vooraf advies op maat om de website optimaal op uw bedrijfsactiviteiten aan te laten sluiten.

Bij web werkzaamheden houden we rekening met hoge web standaarden in combinatie met gebruikersgemak en het uiterlijk van de website.

Vanuit onze adviserende rol laten we samen uw bedrijf online groeien. Een website laten maken waarvan het design niet aantrekkelijk of ondersteunend is aan uw product of dienst, levert minimaal rendement op. Hedendaags willen bezoekers snel tot een gewenst resultaat komen! De uitstraling van uw website moet effectief zijn en op een mooie manier tot uiting komen. Deze punten zijn dan ook onze voornaamste prioriteiten tijdens het realisatieproces, van design naar de oplevering van een passende website!

Frema Design

Bij Frema kunt u ook terecht voor diverse andere reclame uitingen, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Bestickering voor op uw auto, bus, raam, gevel e.d.
Flyers en folders
Visitekaartjes
Banners en (beach)vlaggen
En nog veel meer

Programmeren

Wij programmeren en schrijven websites in diverse programeer “talen”, en altijd in combinatie met een apart CSS document voor de opmaak. Er wordt geen gebruik gemaakt van "editor" en ook geen standaard gratis bouwsystemen. Deze programma’s zijn vaak vervuilend voor de broncode van de website en daar door scoort deze slechter in Google en wordt deze niet goed weer gegeven op mobiele apparaten. Dankzij onze ervaring gebruiken wij technieken en scripts die door ons zelf ontwikkeld en/ of verbeterd zijn.

Ook als u een systeem of bijvoorbeeld een CRM op maat wilt is dit bij Frema ook een mogelijkheid.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 Frema - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten