bootstrap html templates

Toners & Cardridges


Toners en cartridges

Toner is een poeder dat gebruikt wordt in laserprinters en kopieerapparaten, waarmee de tekst en afbeeldingen op het papier gevormd worden. In kleine apparaten zit de toner meestal in een speciale cartridge, deze hele cartridge wordt ook wel toner genoemd. In grotere of oudere apparaten wordt meestal gebruikgemaakt van losse plastic flessen.

Toners worden meestal gebruikt voor duurdere en grotere laserprinters. Dit omdat deze laserprinters vaak een hoge gebruikersfrequentie hebben. Een toner bevat droge poederinkt om documenten af te drukken, hierdoor gaat de toner vaak ook langer mee. Inktcartridges worden vaak gebruikt in inkjet printers. De inktcartridges bevatten vloeibare inkt die op papier verspreid wordt. Een nadeel van inktcartridges is dat deze kunnen uitdrogen, waardoor de inktcartridges maar beperkt houdbaar zijn.

Of u een toner- of inkjetprinter aanschaft, hangt van een aantal zaken af. Wanneer u vaak en veel print is een toner de beste keuze. Wanneer u op zoek bent naar een printer voor een mindere gebruiksfrequentie, kies dan voor een inkjetprinter.

Waar u wel rekening mee dient te houden wanneer u een printer aanschaft, is dat u niet zelf de keuze kunt maken welke cartridge u gebruikt. Een printer maakt gebruik van inkt of van toner, dit is geen vrije keuze.

Frema heeft de keuze uit een groot assortiment aan toners en cartridges, wij leveren originele en imitatie producten. Onze ervaring met imitatie is dat ze goed zijn in gebruik, en aanzienlijk goedkoper

Onze prijzen liggen voor huismerk toners en cartridges gemiddeld lager dan 123-inktHeeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 Frema - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten