html5 templates

Senioren Telefoons


Senioren Telefoons

Zelfstandig blijven wonen en leven. Dat willen we allemaal. Natuurlijk zijn er allerlei handige hulpmiddelen voor senioren verkrijgbaar, die u hierbij ondersteunen. Producten waar u op kunt vertrouwen en die elke dag gemak en comfort bieden. Frema heeft een uitgekiend assortiment aan hulpmiddelen. Van een draadloze deurintercom tot (mobiele) telefoons met grote knoppen en/ of foto’s. We maken het u graag gemakkelijk met producten van topkwaliteit.Vanuit onze adviserende rol laten we samen uw bedrijf online groeien. Een website laten maken waarvan het design niet aantrekkelijk of ondersteunend is aan uw product of dienst, levert minimaal rendement op. Hedendaags willen bezoekers snel tot een gewenst resultaat komen! De uitstraling van uw website moet effectief zijn en op een mooie manier tot uiting komen. Deze punten zijn dan ook onze voornaamste prioriteiten tijdens het realisatieproces, van design naar de oplevering van een passende website!

Waarom u voor onze producten voor ouderen en senioren moet kiezen

Al onze artikelen hebben als doel uw comfort en/ of uw zelfstandigheid te bevorderen. Ideaal voor dagelijks gebruik . Het aanbod is uiteenlopend, maar voor alle hulpmiddelen geldt:

We nemen een zorg van u over met een product dat u ondersteunt.
U kunt kiezen uit slimme oplossingen waar we goed over na hebben gedacht.
U heeft minder hulp nodig van dierbaren die u ondersteunen.
Slimme oplossingen, waar goed over is nagedacht.
Comfort, zelfstandigheid en veiligheid staan centraal.
Eenvoudig bedienbaar en uiterst betrouwbaar.
Voorzien van een duidelijke, begrijpelijke handleiding.

Om u een indruk te geven van wat we allemaal in huis hebben: Frema levert GSM’s, alarmtelefoons en huistelefoons met grotere knoppen en/ of foto’s. Maar ook telefoons voor slechtzienden en –horenden.
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 Frema - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten