website templates

Frema (A)(V)(B) DSL

Frema ADSL

De download snelheid die met Frema ADSL gerealiseerd kan worden, kan oplopen tot 24 Mbps. Ter vergelijking; Downloaden met een inbelverbinding gaat slechts op een snelheid van 54 Kbps

ADSL staat voor Asymetrical Digital Subscriber Line kortweg ADSL. Dit houdt in dat de downloadsnelheid niet hetzelfde is als de uploadsnelheid. Bestanden opvragen via het internet gaat sneller dan bestanden sturen. Toch is ook de upload snelheid nog vele malen hoger dan bij andere internetverbindingen.

ADSL gaat via een koperverbinding. Je kunt dus altijd online zijn voor een vast bedrag per maand. Dit noemen we dan een ‘dedicated’ verbinding
(no-linesharing)

Om de ADSL aansluiting te realiseren wordt de lijn in de telefooncentrale geschikt gemaakt voor breedband dataverkeer via ADSL. Ook wordt ervoor gezorgd dat de telefoonaansluiting gewoon gebruikt kan blijven worden voor telefoonverkeer. Pinnen en alarm is mogelijk via ADSL, onze verbindingen zijn hiervoor geschikt.

Frema VDSL

VDSL is de is opvolger van ADSL 2+, en heeft een download snelheid tot maximaal 50 Megabit. Ook is de upload snelheid van een VDSL verbinding sneller als die van ADSL. (tot 5 Mbps max). De optimale snelheid haal je uitsluitend als je aansluiting dicht bij de wijkcentrale zit. VDSL is dus niet overal leverbaar

Frema VVDSL

Wat is Vectoring (V)VDSL? Vectoring is een nieuwe VDSL technologie waarmee door het toepassen van ruisonderdrukking nog hogere snelheden gehaald kunnen worden. Theoretisch tot wel 150Mbit. Deze technologie wordt op dit moment langzaam uitgerold in de straatkasten en wijkcentrales van KPN. De beschikbaarheid hiervan is dus nog beperkt. Sinds 2017 is vectoring echter op steeds meer plaatsen beschikbaar.

Pinnen en alarm is mogelijk via (V)VDSL, onze verbindingen zijn hiervoor geschikt.

Frema BVDSL

Door koper paren met elkaar te bundelen kunnen nog hogere snelheden gehaald worden. 200 Mbit/s download en 50 Mbit/s upload is haalbaar, afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. BVDSL is echter nog maar op een beperkt aantal plaatsen in Nederland beschikbaar.

Let op, hiervoor zijn 2 vrije aderparen nodig op het IS-RA punt

Pinnen en alarm is mogelijk via (V)VDSL, onze verbindingen zijn hiervoor geschikt.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten